Лабораторія дидактики фізики, технологій та професійної освіти 
Інституту педагогіки Національної академії педагогічних наук України 
у Центральноукраїнському державному педагогічному університеті 
імені Володимира Винниченка
Вітаю Вас Гість
МЕНЮ САЙТУ

НОВИНИ ЦМЯО

КОНТАКТИ
25006, м. Кропивницький, вул. Шевченка 1, ЦДПУ, ауд. 213.

E-mail: D23.053.04KSPU@kspu.kr.ua

СТАТИСТИКА

Головна » Архів матеріалів
« 1 2 3 4 5 6 ... 41 42 »
Спілка Рад – це робочі онлайн наради, що відбуватимуться щомісяця, на яких представники РМУ при МОНУ спільно з молодими вченими України у реальному часі зможуть обговорити поточні проблеми та шляхи їх вирішення, стан та перспективи розвитку Ради молодих вчених певної області, методи активізації діяльності та помноження результативності роботи Ради молодих вчених певної області. На спілці обговорюватимуться ті питання, з якими молоді вчені звертатимуться до РМУ при МОН. 
25 червня 2021 року відбулося засідання Спілки Рад молодих вчених, учасником якого стала і член Лабораторії дидактики фізики, технологій та професійної освіти, голова РМВ ЦДПУ О.М.Трифонова. 
Автор: maksymkhomutenko | Дата: 26.06.2021

25 червня 2021 року при Кіровоградській обласній державній адміністрації відбулася нарада представників департаменту освіти і науки з головами рад молодих вчених Кіровоградщини. Підставою для зустрічі став ініційований Радою молодих вчених при Міністерстві освіти і науки України проєкт моделі регіональної (територіальної) програми науково-технічного розвитку з рекомендаціями щодо подальшого її впровадження в регіонах України та подання на розгляд Колегії Міністерства освіти і науки України. З метою підготовки проєкту моделі планується створення робочої групи, до складу якої входитимуть представники молодих вчених із кожної області України.
Автор: maksymkhomutenko | Дата: 26.06.2021

24 червня 2021 року відбулося засідання Лабораторії дидактики фізики, технологій та професійної освіти. Активними учасниками засідання стали д.пед.н. М.І.Садовий, д.пед.н. О.М.Трифонова, здобувачі: В.Я.Гайда та Н.М.Крамаренко. Були обговорені особливості реалізації методики формування самоосвітньої компетентності учнів підчас навчання фізики на засадах сталого розвитку.
Автор: maksymkhomutenko | Дата: 26.06.2021

22 червня 2021 р. на фізико-математичному факультеті Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка відбувся захист кваліфікаційних робіт студентами спеціальності: 014 Середня освіта (Трудове навчання та технології).
Автор: maksymkhomutenko | Дата: 26.06.2021

18 червня 2021 року керівник Лабораторії дидактики фізики, технологій та професійної освіти, завідувач кафедри теорії та методики технологічної підготовки, охорони праці та безпеки життєдіяльності М.І.Садовий спільно з в.о. ректора Центральноукраїнського педагогічного університету ім. В.Винниченка, професором Є.Ю.Соболем та завідувачем кафедри музичного мистецтва та хореографії, професором В.Ф.Черкасовим відвідали Олександрійський педагогічний фаховий коледж імені В.О.Сухомлинського та Олександрійський фаховий коледж культури і мистецтв.

Автор: maksymkhomutenko | Дата: 20.06.2021

01 червня 2021 року член Лабораторії дидактики фізики, технологій та професійної освіти Н.М.Крамаренко, завершила дистанційне навчання з курсу «Програмне забезпечення комплексної автоматизації конструкторської та технологічної підготовки і виробництва швейних виробів «Грація»» (САПР Грація), яке забезпечували фахівці регіонального Центру Грація (м.Харків). Під час навчання Н.М.Крамаренко ознайомилась зі встановленням на персональні комп’ютери версії 401 вищезазначеної програми, основним функціоналом САПР Грація, що включає в себе дизайн; конструювання та моделювання; технологію виготовлення; розкладку лекал. Протягом усього навчання опановувати нову версію «Грації» допомагала провідний спеціаліст фірми-виробника Катерина Москавцова.
Автор: maksymkhomutenko | Дата: 13.06.2021

21 травня 2021 р. за сприяння Ради молодих вчених при МОНУ відбулася онлайн-зустріч «Доктор філософії/доктор мистецтва: умови підготовки» у 2021 році. До заходу долучилися і члени Лабораторії дидактики фізики, технологій та професійної освіти (д.пед.н. М.І.Садовий, д.пед.н. О.М.Трифонова, аспіранти А.В.Бевз та І.В.Вергун, здобувач: Н.М.Крамаренко).

Автор: maksymkhomutenko | Дата: 23.05.2021

Цього року члени Лабораторії дидактики фізики, технологій та професійної освіти традиційно долучилися до святкування Дня вишиванки – свята, яке покликане зберегти споконвічні народні традиції створення та носіння етнічного вишитого українського одягу.
На фізико-математичному факультеті ЦДПУ відзначення Дня вишиванки супроводжувалося презентацією виробів, які виготовили студенти спеціальностей Професійна освіта (Технологія виробів легкої промисловості), Середня освіта (Трудове навчання та технології).

Автор: maksymkhomutenko | Дата: 23.05.2021

14 травня 2021 року в Спеціалізованій вченій раді Д23.053.04 в Центральноукраїнському державному педагогічному університеті імені Володимира Винниченка відбувся захист кандидатської дисертації Руденка Євгенія Володимировича на тему «Методика навчання атомної та ядерної фізики у педагогічних коледжах І-ІІ рівня акредитації» зі спеціальності 13.00.02 – теорія та методика навчання (фізика).
Автор: maksymkhomutenko | Дата: 23.05.2021

Представники компанії MIF Projects стали стейкхолдерома спеціальності 015 Професійна освіта (Комп’ютерні / Цифрові технології). Під час їхньої зустрічі з керівником Лабораторії дидактики фізики, технологій та професійної освіти, завідувачем кафедри теорії та методики технологічної підготовки, охорони праці та безпеки життєдіяльності, професором М.І.Садовим вони обговорили напрямки удосконалення процесу підготовки майбутніх фахівців комп’ютерних / цифрових технологій в сучасних умовах.

Автор: maksymkhomutenko | Дата: 23.05.2021

ПОШУК

НОВИНИ ЦДПУ

ВХІД НА САЙТ

КАЛЕНДАР
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

АРХІВ ЗАПИСІВ


     Лабораторія дидактики фізики, технологій та професійної освіти © 2024.      Розробка сайту - Віктор Слюсаренко.