Лабораторія дидактики фізики, технологій та професійної освіти 
Інституту педагогіки Національної академії педагогічних наук України 
у Центральноукраїнському державному педагогічному університеті 
імені Володимира Винниченка
Вітаю Вас Гість
МЕНЮ САЙТУ

НОВИНИ ЦМЯО

КОНТАКТИ
25006, м. Кропивницький, вул. Шевченка 1, ЦДПУ, ауд. 213.

E-mail: D23.053.04KSPU@kspu.kr.ua

СТАТИСТИКА

Головна » 2021 » Листопад » 4 » Обговорення результатів дослідження В.Я.Гайди на фаховому семінарі
18:45
Обговорення результатів дослідження В.Я.Гайди на фаховому семінарі
Результати свого наукового дослідження член Лабораторії дидактики фізики, технологій та професійної освіти, аспірант 4-го року навчання спеціальності 014 Середня освіта (Фізика) Гайда Василь Ярославович презентував на фаховому семінарі в Центральноукраїнському державному педагогічному університеті імені Володимира Винниченка. Тема дослідження: «Методична система формування самоосвітньої компетентності з фізики учнів основної школи в освітньому середовищі сталого розвитку». Науковий керівник: доктор педагогічних наук, професор Садовий Микола Ілліч.
Фаховий семінар зі спеціальності 014 Середня освіта (Фізика) відбувся на факультеті математики, природничих наук та технологій наприкінці жовтня 2021 року. Участь у семінарі взяли фахівці з кафедри природничих наук, хімії, географії та методик їхнього навчання; кафедри фізики, біології та методик їхнього навчання; кафедри теорії та методики технологічної підготовки, охорони праці та безпеки життєдіяльності.
Доповідь Василя Ярославовича выдображала актуальність, предмет, об’єкт, мету та завдання дослідження, розкривала основні етапи його виконання, аналіз результатыв та їх апробацію. Після доповіді В.Я.Гайди та відповідей його на запитання виступив науковий керівник дисертації професор М.І.Садовий, який акцентував увагу присутніх на науковому та практичному значенні проведеного дослідження. З ґрунтовними зауваженнями та побажаннями до представленої дисертації виступили рецензенти: д.пед.н. С.П.Велично та д.пед.н. І.В.Сальник.
В результаті обговорення результатів дослідження В.Я.Гайди учасники семінару прийняли рішення, що робота є самостійним науковим дослідженням, яке має наукову новизну та практичне значення і може бути рекомендована до подання до спеціалізованої вченої ради.

Переглядів: 114 | Додав: maksymkhomutenko
Всього коментарів: 0
avatar
ПОШУК

НОВИНИ ЦДПУ

ВХІД НА САЙТ

КАЛЕНДАР
«  Листопад 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

АРХІВ ЗАПИСІВ


     Лабораторія дидактики фізики, технологій та професійної освіти © 2024.      Розробка сайту - Віктор Слюсаренко.