Лабораторія дидактики фізики, технологій та професійної освіти 
Інституту педагогіки Національної академії педагогічних наук України 
у Центральноукраїнському державному педагогічному університеті 
імені Володимира Винниченка
Вітаю Вас Гість
МЕНЮ САЙТУ

НОВИНИ ЦМЯО

КОНТАКТИ
25006, м. Кропивницький, вул. Шевченка 1, ЦДПУ, ауд. 213.

E-mail: D23.053.04KSPU@kspu.kr.ua

СТАТИСТИКА

Головна » 2020 » Червень » 6 » На Кіровоградщині у 2020 році відзначили здобутки молодих науковців та аспірантів
11:18
На Кіровоградщині у 2020 році відзначили здобутки молодих науковців та аспірантів
Засідання комісії з присвоєння обласної премії молодим науковцям області та стипендії обласної державної адміністрації та обласної ради молодим аспірантам та докторантам, які навчаються у закладах освіти Кіровоградської області відбулося 03 червня 2020 року в Кіровоградській обласній державній адміністрації.
Під головуванням заступниці голови ОДА Тетяни Григорівни Волинець участь у роботі комісії взяли проректор з наукової роботи Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка Сергій Павлович Михида і голова Ради молодих вчених ЦДПУ Олена Михайлівна Трифонова. У 2020 році свої здобутки представили молоді науковці Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка, Льотної академії Національного авіаційного університету та Центральноукраїнського національного технічного університету, а також аспіранти цих закладів вищої освіти.
Всі учасники конкурсу представили свої наукові здобутки і вигляді цікавих і змістових доповідей, що відображають основні результати їхніх досліджень.
На розсуд комісії від Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка свої наукові доробки представили:
- кандидат фізико-математичних наук, доцент кафедри прикладної математики, статистики та економіки Катерина Сергіївна Акбаш доповідь на тему «Актуальність наукового дослідження для Кіровограської області, його практичне значення»;
- аспірант кафедри державно-правових дисциплін та адміністративного права Юлія Миколаївна Ковальчук доповідь на тему «Адміністративно-правове забезпечення діяльності виконавчих органів місцевих рад на базовому рівні України».
Ґрунтовні дослідження та змістовні доповіді принесли обом учасникам представникам ЦДПУ перемогу у конкурсі. Так Катерина Сергіївна Акбаш отримала ІІ премію, а Юлії Миколаївні Ковальчук присвоєно стипендію Кіровоградської обласної державної адміністрації.
Колектив Лабораторії дидактики фізики, технологій та професійної освіти вітає переможців і зичить їм подальших творчих успіхів!








Переглядів: 245 | Додав: maksymkhomutenko
Всього коментарів: 0
avatar
ПОШУК

НОВИНИ ЦДПУ

ВХІД НА САЙТ

КАЛЕНДАР
«  Червень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

АРХІВ ЗАПИСІВ


     Лабораторія дидактики фізики, технологій та професійної освіти © 2024.      Розробка сайту - Віктор Слюсаренко.