Лабораторія дидактики фізики, технологій та професійної освіти 
Інституту педагогіки Національної академії педагогічних наук України 
у Центральноукраїнському державному педагогічному університеті 
імені Володимира Винниченка
Вітаю Вас Гість
МЕНЮ САЙТУ

НОВИНИ ЦМЯО

КОНТАКТИ
25006, м. Кропивницький, вул. Шевченка 1, ЦДПУ, ауд. 213.

E-mail: D23.053.04KSPU@kspu.kr.ua

СТАТИСТИКА

Головна » 2019 » Лютий » 10 » Мастер-клас з моделювання для учнів професії «Кравці»
12:32
Мастер-клас з моделювання для учнів професії «Кравці»
Керівник Лабораторії дидактики фізики, технологій та професійної освіти став організатором і учасником мастер-класу з моделювання для учнів професії «Кравці» для учнів ДНЗ «Кропивницький професійний ліцей побутового обслуговування». 
04 лютого 2019 року учні професії «Кравці» разом зі своїм учителем біології та хімії Олена Володимирівна Гордієнко завітали до фізико-математичного факультету Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка. Тут їх ознайомили з перспективами продовження своєї освіти у Центральноукраїнському державному педагогічному університеті імені Володимира Винниченка на спеціальності «Професійна освіта (Технологія виробів легкої промисловості)». Зокрема, завідувач кафедри теорії та методики технологічної підготовки, охорони праці та безпеки життєдіяльності М.І.Садовий та доц. С.І.Рябець пояснили учням особливості освітнього процесу в університеті вцілому та зокрема на спеціальності «Професійна освіта (Технологія виробів легкої промисловості)». Дана спеціальність забезпечує студентів отриманням освіти за кваліфікацією інженер-педагог за напрямками:
- технік-технолог (текстильна та легка промисловість);
- технік-конструктор.
Отримавши диплом зі спеціальності «Професійна освіта (Технологія виробів легкої промисловості)» випускники мають широкий спектр сфер працевлаштування: педагог професійного навчання, технік-технолог, технік-лаборант легкої промисловості, технік-проектант легкої промисловості, майстер виробничих дільниць, вихователь закладу професійно-технічної освіти, майстер виробничого навчання, технолог-наставник, старший майстер у закладі професійно-технічної освіти.
Для ознайомлення з особливостями освітнього процесу на спеціальності старший викладач Т.В.Куценко провела цікавий мастер-клас з основ моделювання.

Переглядів: 306 | Додав: maksymkhomutenko
Всього коментарів: 0
avatar
ПОШУК

НОВИНИ ЦДПУ

ВХІД НА САЙТ

КАЛЕНДАР
«  Лютий 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728

АРХІВ ЗАПИСІВ


     Лабораторія дидактики фізики, технологій та професійної освіти © 2024.      Розробка сайту - Віктор Слюсаренко.