Лабораторія дидактики фізики, технологій та професійної освіти 
Інституту педагогіки Національної академії педагогічних наук України 
у Центральноукраїнському державному педагогічному університеті 
імені Володимира Винниченка
Вітаю Вас Гість
МЕНЮ САЙТУ

НОВИНИ ЦМЯО

КОНТАКТИ
25006, м. Кропивницький, вул. Шевченка 1, ЦДПУ, ауд. 213.

E-mail: D23.053.04KSPU@kspu.kr.ua

СТАТИСТИКА

Головна » 2018 » Листопад » 1 » Мастер-клас для вчителів трудового навчання
08:31
Мастер-клас для вчителів трудового навчання
31 жовтня 2018 р. кафедра теорії та методики технологічної підготовки, охорони праці та безпеки життєдіяльності Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка приймала в гостях вчителів Знам’янського району Кіровоградської області. 
Освітян на теренах фізико-математичного факультету зустрів завідувач кафедри, керівник Лабораторії дидактики фізики, технологій та професійної освіти Микола Ілліч Садовий. Він розповів про переваги здобуття вищої освіти на фізико-математичному факультеті ЦДПУ в усьому спектрі його спеціальностей (Математика, Фізика, Комп’ютерні науки, Професійна освіта (технологія виробів легкої промисловості), Інформатика, Статистика, Трудове навчання та технології, Професійна освіта (комп’ютерні технології)). Зокрема, була презентована гарна матеріально-технічна база, потужний науковий потенціал, окреслені перспективи гарантованого отримання першого робочого місця для всіх випускників фіз.-мату. Окрема увага приділена новим спеціальностям інженерно-педагогічного спрямування: Професійна освіта (технологія виробів легкої промисловості) та Професійна освіта (комп’ютерні технології). 
Традиційно викликає зацікавленість спеціальність «Середня освіта (Трудове навчання та технології)». Для всіх зацікавлених викладачі (ст.викл. Т.В.Куценко, ст.викл. Н.В.Мироненко) та студенти кафедри теорії та методики технологічної підготовки, охорони праці та безпеки життєдіяльності проведи цікаві мастер-класи.
Також перед учителями виступила завідувач кафедри природничих наук та методик їхнього навчання Н.В.Подопригора, яка презентувала нову в університеті спеціальність Середня освіта (Природничі науки), навчання на якій дасть студентам можливість отримати професійну кваліфікацію: вчитель природничих наук, фізики, хімії, біології основної школи / старшої школи.
На завершення відвідування Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка для вчителів провели цікаву екскурсії в археологічному музеї університету.













Переглядів: 412 | Додав: maksymkhomutenko
Всього коментарів: 0
avatar
ПОШУК

НОВИНИ ЦДПУ

ВХІД НА САЙТ

КАЛЕНДАР
«  Листопад 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

АРХІВ ЗАПИСІВ


     Лабораторія дидактики фізики, технологій та професійної освіти © 2024.      Розробка сайту - Віктор Слюсаренко.