Лабораторія дидактики фізики, технологій та професійної освіти 
Інституту педагогіки Національної академії педагогічних наук України 
у Центральноукраїнському державному педагогічному університеті 
імені Володимира Винниченка
Вітаю Вас Гість
МЕНЮ САЙТУ

НОВИНИ ЦМЯО

КОНТАКТИ
25006, м. Кропивницький, вул. Шевченка 1, ЦДПУ, ауд. 213.

E-mail: D23.053.04KSPU@kspu.kr.ua

СТАТИСТИКА

Головна » 2018 » Лютий » 28 » Презентація підручників і навчальних посібників з фізики та математики
08:33
Презентація підручників і навчальних посібників з фізики та математики

За участі членів Лабораторії дидактики фізики 27 лютого 2018 року на фізико-математичному факультеті Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка відбувся захід, що об’єднав наукову та педагогічну спільноту з усієї України. Тематичним приводом зустрічі став семінар-практикум «Реалізація компетентнісного підходу до вивчення предметів природничо-математичного циклу в основній та старшій школі».

До участі у семінарі долучилися учителі фізико-математичних дисциплін Кіровоградської області та автори провідних підручників з фізики та математики для учнів закладів загальної середньої освіти.

Під час відкриття семінару-практикуму учасників привітали проректор з наукової роботи С.П.Михида та декан фізико-математичного факультету Р.Я.Ріжняк.

Основними спікерами заходу стали:

- Гельфгат Ілля Маркович, кандидат фізико-математичних наук, кавалер ордена «За заслуги» трьох ступенів, Заслужений вчитель України, відмінник народної освіти, викладає у Харківському фізико-математичному ліцеї № 27, центрі довузівської освіти Харківського університету, почесний громадянин Харкова, автор підручників і навчальних посібників з фізики;

- Засєкіна Тетяна Миколаївна, кандидат педагогічних наук, член Лабораторії дидактики фізики, заступник директора з науково-експериментальної роботи Інституту педагогіки Національної академії педагогічних наук України, фахівець у галузі теорії та методики навчання фізики, старший науковий співробітник, автор підручників та навчальних посібників з фізики;

- Нелін Євген Петрович, викладач математики, кандидат педагогічних наук, завідувач кафедри тестових технологій і моніторингу якості освіти Харківського національного педагогічного університету ім. Г.С. Сковороди, професор, автор підручників та навчальних посібників з математики;

- Сиротюк Володимир Дмитрович, доктор педагогічних наук, професор, завідувач кафедри методики навчання фізики та астрономії, відмінник освіти України, головний редактор журналу «Фізика та астрономія в школі» та «Наукового часопису» НПУ імені М.П. Драгоманова, автор підручників та навчальних посібників з фізики.

Активними учасниками та організаторами заходу стали і члени Лабораторії дидактики фізики: заступник директора з науково-експериментальної роботи Інституту педагогіки Національної академії педагогічних наук України, к.пед.н Т.М. Засєкіна; завідувач кафедри теорії та методики технологічної підготовки, охорони праці та безпеки життєдіяльності, д.пед.н. М.І. Садовий; методист науково-методичної лабораторії природничо-математичних дисциплін КЗ «КОІППО імені Василя Сухомлинського», к.пед.н. А.А. Дробін; доцент кафедри фізики та методики її викладання, к.пед.н. О.М.Трифонова; головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Знам'янської районної державної адміністрації В.В. Слюсаренко; вчитель фізики та інформатики навчально-виховного комплексу «Олександрійський колегіум – спеціалізована школа», аспірант Є.В. Руденко; аспірант В.П. Федоренко.

Вони також долучилися до круглого столу з учителями та авторами підручників з фізики та математики для закладів загальної середньої освіти.

Всім учасникам заходу була запропонована цікава культурна програма у музеях фізико-математичного факультету Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка та надані змістовні презентаційні матеріали щодо спеціальностей фізико-математичного факультету з чітким зазначенням предметів ЗНО, що передбачені у 2018 році.















Переглядів: 408 | Додав: maksymkhomutenko
Всього коментарів: 0
avatar
ПОШУК

НОВИНИ ЦДПУ

ВХІД НА САЙТ

КАЛЕНДАР
«  Лютий 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728

АРХІВ ЗАПИСІВ


     Лабораторія дидактики фізики, технологій та професійної освіти © 2024.      Розробка сайту - Віктор Слюсаренко.