Лабораторія дидактики фізики, технологій та професійної освіти 
Інституту педагогіки Національної академії педагогічних наук України 
у Центральноукраїнському державному педагогічному університеті 
імені Володимира Винниченка
Вітаю Вас Гість
МЕНЮ САЙТУ

НОВИНИ ЦМЯО

КОНТАКТИ
25006, м. Кропивницький, вул. Шевченка 1, ЦДПУ, ауд. 213.

E-mail: D23.053.04KSPU@kspu.kr.ua

СТАТИСТИКА

Головна » 2017 » Травень » 18 » Відзначення Дня науки
23:20
Відзначення Дня науки

18 травня 2017 року в м. Кропивницькому урочистості до Дня науки відбулися у Кіровоградському кібернетико-технічному коледжі. Цей захід зібрав в одному місці всіх науковців Кіровоградщини. Активними учасниками урочистостей стали і члени Лабораторії дидактики фізики. Так, доцент О.М.Трифонова та О.В.Єкименкова разом з колегами і студентами взяли участь у виставці навчальних закладів та наукових установ області.

Весь колектив Лабораторії дидактики фізики щиро й сердечно вітає науковців з Днем науки!

Безумовно, це свято всіх, хто вносить свій вклад у розвиток вітчизняної та світової науки – від студента та аспіранта до іменитого вченого.

Це свято органічно увійшло в наше життя, стало днем шанування людей творчої праці, діяльність яких є символом відданості Науці. Без науковців держава не має майбутнього. Адже саме їх наполеглива праця (у всіх без виключення галузях) множить здобутки у світову скарбницю знань. У сучасному світі інтелектуальний ресурс виступає головним рушієм розвитку суспільства.

Ми по праву можемо пишатися видатними вченими Кіровоградщини, які зробили суттєвий внесок у розвиток багатьох галузей науки і промисловості, сприяли науково-технічному прогресу. Сучасне покоління науково-педагогічних працівників, докторантів, аспірантів, студентів гідно продовжує славні традиції своїх попередників.

Шановні науковці, Ваші знання і досвід, пошук нового і любов до підростаючого покоління є тим фундаментом, завдяки якому живе і розвивається українська наука, виховується майбутнє нації, її сила і честь.

Тож від усього серця бажаємо Вам незгасної творчої енергії, здоров’я, благополуччя, оптимізму, нових наукових звершень та відкриттів!

Зі святом!







Переглядів: 401 | Додав: maksymkhomutenko
Всього коментарів: 0
avatar
ПОШУК

НОВИНИ ЦДПУ

ВХІД НА САЙТ

КАЛЕНДАР
«  Травень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

АРХІВ ЗАПИСІВ


     Лабораторія дидактики фізики, технологій та професійної освіти © 2024.      Розробка сайту - Віктор Слюсаренко.