Лабораторія дидактики фізики, технологій та професійної освіти 
Інституту педагогіки Національної академії педагогічних наук України 
у Центральноукраїнському державному педагогічному університеті 
імені Володимира Винниченка
Вітаю Вас Гість
МЕНЮ САЙТУ

НОВИНИ ЦМЯО

КОНТАКТИ
25006, м. Кропивницький, вул. Шевченка 1, ЦДПУ, ауд. 213.

E-mail: D23.053.04KSPU@kspu.kr.ua

СТАТИСТИКА

Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 11 12 13 14 15 ... 41 42 »
3 липня 2019 року астролюбителі Тернопільщини та методист відділу навчальних предметів та професійного зростання педагогів ТОКІППО, член Лабораторії дидактики фізики, технологій та професійної освіти Василь Гайда, за сприяння і підтримки руху аматорської астрономії, прихопили з собою телескопи і поїхали в освітній табір для дітей Space Camp, що розташований поблизу села Ступки Тернопільського району Тернопільської області. Чудова локація для активного відпочинку та вивчення українського неба під час канікул, оточена мальовничими природними краєвидами. Тут ошатно, кришталеве повітря, яким дихається на повні груди, та лунає дзвінкий дитячий сміх. Оаза безтурботності серед житейського моря.

Автор: maksymkhomutenko | Дата: 08.07.2019

04 липня 2019 р. у Національному педагогічному університеті імені М.П.Драгоманова відбувся Всеукраїнський науково-практичний форум «Трудове навчання та технології в контексті розвитку проекту Нова українська школа».
Автор: maksymkhomutenko | Дата: 06.07.2019

Останні дні червня об’єднали на фізико-математичному факультеті Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка покоління фізиків: одні лише отримали свій перший диплом про вищу освіту – диплом бакалавра, а інші зустрілися через 15 років після завершення навчання. Випускники 2019 року могли побачити у стінах фізико-математичного факультету і своїх шкільних учителів фізиків, а вчителі побачити своїх колишніх учнів уже як дипломованих спеціалістів. Активним учасником зазначених заходів стала і член Лабораторії дидактики фізики, технологій та професійної освіти, к.пед.н., доц. О.М.Трифонова – випускник 2004 року і куратор групи фізиків 2019.
Автор: maksymkhomutenko | Дата: 04.07.2019

Відповідно до Закону України «Про забезпечення функціонування української мови як державної» члени Лабораторії дидактики фізики, технологій та професійної освіти: к.пед.н., доц. О.М.Трифонова, к.пед.н. О.М.Лунгол, к.пед.н. Л.П.Суховірська 30 травня 2019 року пройшли атестацію в атестаційній комісії при Центральноукраїнському національному технічному університеті щодо володіння державною мовою.
Автор: maksymkhomutenko | Дата: 22.06.2019

19 червня 2019 року в Тернопільському обласному комунальному інституті післядипломної педагогічної освіти відбувся тренінг учителів-тренерів, які викладатимуть фізику та астрономію з 1 вересня поточного року в 11 класі.
Автор: maksymkhomutenko | Дата: 22.06.2019

12 червня 2019 в Національному педагогічному університеті імені М.П.Драгоманова під керівництвом д.пед.н., проф. В.Д.Сиротюка відбулося чергове засідання Всеукраїнського семінару з актуальних питань методики навчання фізики і астрономії в середній і вищій школі. Учасником семінару став член Лабораторії дидактики фізики, технологій та професійної освіти, д.пед.н., проф. М.І.Садовий. На семінарі, зокрема, було обговорено питання формування педагогічних умов діяльності фізико-математичних гуртків закладів позашкільної освіти.
Автор: maksymkhomutenko | Дата: 12.06.2019

З метою знайомлення з основними підходами щодо формування самоосвітньої компетентності учнів засобами хмарних технологій та новими можливостями застосування гаджетів відповідно до практичних завдань оновленої програми 05 червня 2019 року відбувся майстер-клас з елементами тренінгу вчителя фізики Синьківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Заліщицького району Тернопільської області Н.І. Боднара на тему «Формування самоосвітньої компетентності школярів на уроках фізики засобами хмарних технологій».
Автор: maksymkhomutenko | Дата: 06.06.2019

30 травня 2019 року на базі НВК «Лозівська ЗОШ І-ІІІ ст. –ДНЗ» Байковецької сільської ради Тернопільської області відбувся тренінг для вчителів фізики на тему «Задачі-демонстрації в шкільному курсі фізики».
Автор: maksymkhomutenko | Дата: 06.06.2019

Ось і пролунав останній дзвоник 2019 року. 
З нагоди свята останнього дзвоника член Лабораторії дидактики фізики, технологій та професійної освіти, к.пед.н., доц. О.М.Трифонова завітала до Філії «Богданівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів опорного навчального закладу «Богданівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів імені І.Г. Ткаченка Знам’янської районної ради Кіровоградської області».

Автор: maksymkhomutenko | Дата: 03.06.2019

Голова Всеукраїнської громадської організації «Громадська Рада освітян і науковців України», ректор Національного університету біоресурсів та природокористування  Станіслав Ніколаєнко – професор, член-кореспондент Національної академії педагогічних наук України, доктор педагогічних наук  провів засідання активу президій.  Під час засідання виступили керівник Лабораторії дидактики фізики, технологій та професійної освіти Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка професор, доктор педагогічних наук Микола Садовий, декан гуманітарно-педагогічного факультету Національного університету біоресурсів та природокористування професор, доктор філологічних наук Василь Шинкарук, доцент, кандидат педагогічних наук Олена Трифонова  та ін. В ході дискусії було здійснено своєрідний моніторинг виконання законодавства, нормативних актів у галузі освіти і науки, окреслено бачення перспектив розвитку вищої освіти в Україні.
Автор: maksymkhomutenko | Дата: 02.06.2019

ПОШУК

НОВИНИ ЦДПУ

ВХІД НА САЙТ

КАЛЕНДАР
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

АРХІВ ЗАПИСІВ


     Лабораторія дидактики фізики, технологій та професійної освіти © 2024.      Розробка сайту - Віктор Слюсаренко.