Лабораторія дидактики фізики, технологій та професійної освіти 
Інституту педагогіки Національної академії педагогічних наук України 
у Центральноукраїнському державному педагогічному університеті 
імені Володимира Винниченка
Вітаю Вас Гість
МЕНЮ САЙТУ

НОВИНИ ЦМЯО

КОНТАКТИ
25006, м. Кропивницький, вул. Шевченка 1, ЦДПУ, ауд. 213.

E-mail: D23.053.04KSPU@kspu.kr.ua

СТАТИСТИКА

Головна » 2018 » Грудень » 21 » Середня освіта (Трудове навчання та технології): акредитація освітньо-професійної програми
18:31
Середня освіта (Трудове навчання та технології): акредитація освітньо-професійної програми
Члени Лабораторії дидактики фізики, технологій та професійної освіти проф. М.І.Садовий та доц. О.М.Трифонова стали активними учасниками процесу акредитації освітньо-професійної програми Середня освіта (Трудове навчання та технології). 
Акредитаційна комісія у складі проф. Валерія Максимовича Крамара та доц. Віктора Васильовича Бурдуна працювала в Центральноукраїнському державному педагогічному університеті імені Володимира Винниченка три дні.
За цей час члени акредитаційної комісії познайомилися з колективом кафедри теорії та методики технологічної підготовки, охорони праці та безпеки життєдіяльності, зустрілися з ректором університету проф. О.А.Семенюком і деканом фізико-математичного факультету проф. Р.Я.Ріжняком. Для виявлення рівня навчальних досягнень студентів освітньо-професійної програми: Середня освіта (Трудове навчання та технології) зі спеціальності 014 Середня освіта (Трудове навчання та технології) галузі знань 01 Освіта / Педагогіка другого (магістерського) рівня вищої освіти В.М.Крамар та В.В.Бурдун провели комплексні контрольні роботи з ряду фахових дисциплін. Також члени акредитаційної комісії вивчили матеріально-технічну базу, що забезпечує якісну підготовку фахівців зазначеної спеціальності. При цьому В.М.Крамар та В.В.Бурдун разом із завідувачем кафедри теорії та методики технологічної підготовки, охорони праці та безпеки життєдіяльності проф. М.І.Садовим та викладачами кафедри відвідали всі лабораторії та майстерні, що забезпечують освітній процес на даній спеціальності. За підсумками своєї роботи акредитаційна комісія зробила позитивні висновки.





Переглядів: 313 | Додав: maksymkhomutenko
Всього коментарів: 0
avatar
ПОШУК

НОВИНИ ЦДПУ

ВХІД НА САЙТ

КАЛЕНДАР
«  Грудень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

АРХІВ ЗАПИСІВ


     Лабораторія дидактики фізики, технологій та професійної освіти © 2024.      Розробка сайту - Віктор Слюсаренко.