Лабораторія дидактики фізики, технологій та професійної освіти 
Інституту педагогіки Національної академії педагогічних наук України 
у Центральноукраїнському державному педагогічному університеті 
імені Володимира Винниченка
Вітаю Вас Гість
МЕНЮ САЙТУ

НОВИНИ ЦМЯО

КОНТАКТИ
25006, м. Кропивницький, вул. Шевченка 1, ЦДПУ, ауд. 213.

E-mail: D23.053.04KSPU@kspu.kr.ua

СТАТИСТИКА

Головна » 2018 » Грудень » 14 » Вручено Премію Верховної Ради України найталановитішим молодим ученим у галузі фундаментальних і прикладних досліджень та науково-технічних
18:32
Вручено Премію Верховної Ради України найталановитішим молодим ученим у галузі фундаментальних і прикладних досліджень та науково-технічних
Члену Лабораторії дидактики фізики, технологій та професійної освіти к.пед.н. О.М.Трифоновій 07 грудня 2018 року вручили Премію Верховної Ради України найталановитішим молодим ученим у галузі фундаментальних і прикладних досліджень та науково-технічних розробок за 2017 рік.
На здобуття Премії О.М.Трифоновою була подана робота на тему «ОСОБЛИВОСТІ НЕСТАНДАРТНОЇ ІННОВАЦІЙНОЇ СИСТЕМИ І. Є. ТАММА – ЛАУРЕАТА НОБЕЛІВСЬКОЇ ПРЕМІЇ З ФІЗИКИ – З ФОРМУВАННЯ ТЕОРЕТИЧНОГО МИСЛЕННЯ ТВОРЧОЇ ОСОБИСТОСТІ ТА ПАТРІОТИЗМУ», яка і увійшла у двадцятку переможців. Мета дослідження полягає у з’ясуванні особливостей науково-педагогічних засад І. Є. Тамма з нестандартної інноваційної системи формування теоретичного креативного мислення творчої особистості, патріотизму та системного підходу підготовки фахівців-теоретиків.
Премія Верховної Ради України започаткована у 2008 році з метою сприяння розвитку вітчизняної науки і техніки, активізації участі талановитих молодих учених у проведенні міждисциплінарних фундаментальних і прикладних наукових досліджень та науково-технічних розробок, інноваційному розвитку держави, підвищенню престижу наукового працівника та його ролі у суспільстві.
Вручення нагород відбувалося у приміщенні Верховної Ради України в урочистій обстановці за участі Голови Верховної Ради України Андрія Парубія. Спочатку перед молодими вченими виступив Перший заступник Голови Комітету, Голова підкомітету з питань вищої освіти Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти Олександр Співаковський. Також всі Лауреати Премії взяли участь у цікавій екскурсії будівлями Верховної Ради України.










Переглядів: 268 | Додав: maksymkhomutenko
Всього коментарів: 0
avatar
ПОШУК

НОВИНИ ЦДПУ

ВХІД НА САЙТ

КАЛЕНДАР
«  Грудень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

АРХІВ ЗАПИСІВ


     Лабораторія дидактики фізики, технологій та професійної освіти © 2024.      Розробка сайту - Віктор Слюсаренко.