Лабораторія дидактики фізики, технологій та професійної освіти 
Інституту педагогіки Національної академії педагогічних наук України 
у Центральноукраїнському державному педагогічному університеті 
імені Володимира Винниченка
Вітаю Вас Гість
МЕНЮ САЙТУ

НОВИНИ ЦМЯО

КОНТАКТИ
25006, м. Кропивницький, вул. Шевченка 1, ЦДПУ, ауд. 213.

E-mail: D23.053.04KSPU@kspu.kr.ua

СТАТИСТИКА

Головна » 2018 » Квітень » 20 » Науковий медичний конгрес студентів та молодих вчених «Медицина XXI сторіччя»
21:45
Науковий медичний конгрес студентів та молодих вчених «Медицина XXI сторіччя»

12-13 квітня 2018 року у Донецькому національному медичному університеті МОЗ України (м. Краматорськ) відбувся ювілейний 80-ий науковий медичний конгрес студентів та молодих вчених «Медицина XXI сторіччя».

Член Лабораторії дидактики фізики, технологій та професійної освіти Інституту педагогіки НАПН України у Центральноукраїнському державному педагогічному університеті імені Володимира Винниченка к.пед.н., ст. викладач кафедри медичної фізики та інформаційних технологій № 2 Донецького національного медичного університету Суховірська Людмила Павлівна підготувала до участі в конгресі молодих науковців: студентів груп 2-5мс, 2-3мс Донецького національного медичного університету, а саме:

Біджакова С.С. з темою «Проблема радіоактивного випромінювання в Кіровоградській області». Мета наукового дослідження полягала в визначенні радіаційного фону в районах міста Кропивницького, проаналізувати виміряні значення за допомогою критерію Стьюдента та створити інтерактивну карту радіаційного випромінювання районів м. Кропивницького.

Соболь Я.Т., Пушкарьову А.І., Міщенко В.О. з темою «Искусственное сердце. Методика дистанционного получения информации о работе сердца после трансплантологии». Цель научного исследования заключалась в анализе методик западных специалистов в сфере разработок разных видов искусственного сердца, представляющих собой физико-технологическое устройство, предназначенное для поддержания достаточных для жизнедеятельности параметров гемодинамики и кардиологический мониторинг за пределами медицинских учреждений.

Міщенко О.В. з темою «Аппарат искусственного кровообращения с пульсирующим потоком крови». Цель научного исследования заключалась в анализе методики проведения искусственного кровообращения (ИК). Оценить эффективность ИК с пульсирующим потоком крови во время проведения операции в Коммунальном учреждении «Кировоградский областной кардиологический центр».

Учасники конгресу за свої наукові дослідження отримали:

Диплом ІІ ступеня

Соболь Я.Т., Пушкарева А.И., Мищенко В.О. «Искусственное сердце. Методика дистанционного получения информации о работе сердца после трансплантологии»

Диплом «За кращу наукову доповідь»

Мищенко О.В. «Аппарат искусственного кровообращения с пульсирующим потоком крови»

Будь-яка наука та практична діяльність мають право на життя тільки, якщо вони розвиваються і відповідають сучасним викликам. Студентство за всіх часів було і залишається найбільш інтелектуальним і талановитим, найбільш цілеспрямованим і розумним прошарком суспільства!

Молоді науковці є прикладом нового покоління молоді, яка несе нове мислення, патріотизм, глибокі знання.









Переглядів: 335 | Додав: maksymkhomutenko
Всього коментарів: 0
avatar
ПОШУК

НОВИНИ ЦДПУ

ВХІД НА САЙТ

КАЛЕНДАР
«  Квітень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

АРХІВ ЗАПИСІВ


     Лабораторія дидактики фізики, технологій та професійної освіти © 2024.      Розробка сайту - Віктор Слюсаренко.