Лабораторія дидактики фізики, технологій та професійної освіти 
Інституту педагогіки Національної академії педагогічних наук України 
у Центральноукраїнському державному педагогічному університеті 
імені Володимира Винниченка
Вітаю Вас Гість
МЕНЮ САЙТУ

НОВИНИ ЦМЯО

КОНТАКТИ
25006, м. Кропивницький, вул. Шевченка 1, ЦДПУ, ауд. 213.

E-mail: D23.053.04KSPU@kspu.kr.ua

СТАТИСТИКА

Головна » 2018 » Лютий » 18 » Третє місце на обласному етапі конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт
16:11
Третє місце на обласному етапі конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт
На базі Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка відбувся ІІ (обласний) етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України.
У відділенні «Фізика і астрономія» свої роботи представили дві учениці філії «Володимирівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» ОНЗ «Мошоринська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Знам’янської районної ради Кіровоградської області» Владислава Жевакіна (9 клас) та Олена Хода (8 клас), яких підготував член лабораторії дидактики фізики, кандидат педагогічних наук, керівник секції «Фізика» районного товариства «ГРОНО», Віктор Слюсаренко. Вони успішно виконали та представили науково-дослідницькі роботи. У секції «Експериментальна фізика» Владислава Жевакіна представляла науково-дослідницьку роботу на тему «Радіаційний фон у селі Володимирівка» - продемонструвавши змістовну доповідь та презентацію роботи, посіла третє місце на обласному етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України. У секції «Теоретична фізика» Олена Хода, яка була наймолодшою учасницею конкурсу-захисту у відділенні «Фізика і астрономія», гідно представила свою роботу «Мильна бульбашка і поверхневий натяг» й отримала позитивні відгуки членів суддівської комісії. 
Нагадаємо, що Владислава Жевакіна та Олена Хода стали переможцями ІІ (районного) етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України, який відбувся 11 січня у селі Богданівка (Знам’янський район).
Бажаємо Владиславі Жевакіній, Олені Ході та їх науковому керівнику Віктору Слюсаренку подальших успіхів на науковому шляху і нових досягнень!





Переглядів: 285 | Додав: Admin
Всього коментарів: 0
avatar
ПОШУК

НОВИНИ ЦДПУ

ВХІД НА САЙТ

КАЛЕНДАР
«  Лютий 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728

АРХІВ ЗАПИСІВ


     Лабораторія дидактики фізики, технологій та професійної освіти © 2024.      Розробка сайту - Віктор Слюсаренко.