Лабораторія дидактики фізики, технологій та професійної освіти 
Інституту педагогіки Національної академії педагогічних наук України 
у Центральноукраїнському державному педагогічному університеті 
імені Володимира Винниченка
Вітаю Вас Гість
МЕНЮ САЙТУ

НОВИНИ ЦМЯО

КОНТАКТИ
25006, м. Кропивницький, вул. Шевченка 1, ЦДПУ, ауд. 213.

E-mail: D23.053.04KSPU@kspu.kr.ua

СТАТИСТИКА

Головна » 2017 » Грудень » 16 » Перемога у грі «Що? Де? Коли?»
17:22
Перемога у грі «Що? Де? Коли?»
У Знам’янці провели інтелектуальну гру «Що? Де? Коли?», яка відбулася у ресторанно-розважальному комплексі «Ti Amo».
У листопаді були проведені відбіркові етапи, за підсумками яких до фіналу вийшло три команди: «Експромт» (капітан Олександр Акальмаз), «Каморра» (капітан Оксана Войчишина), «Veni, vidi, vici» (капітан Микола Москаленко). 
Кожна з команд показала вражаючу гру. Команда «Експромт», яка вразила глядачів своєю впевненою грою під час відбіркової гри і першою сіла за ігровий стіл в черговий раз підтвердила свій високий клас, вигравши у глядачів з рахунком 6:3.
Наступною за ігровий стіл була запрошена команда «Каморра», яка вже запам’яталася глядачам своєю згуртованою командною грою. Команда вже на початку гри набрала просто вражаючий темп і навіть надані декілька неправильних відповідей не зупинили їх до своєї мети – виграшу. І підсумку перемога над глядачами з рахунком 6:2.
Завершувала ігровий вечір команда «Veni, vidi, vici» (капітан Микола Москаленко), яка першою з усіх команд учасників виборола путівка в такий омріяний фінал. І вже ж перше запитання, на яке було надано миттєву відповідь, показало, що гравці серйозно готувалися до гри. Але підсумковий рахунок 2:6 став не на користь знавців.
За правилами гри, переможцем зустрічі ставала та команда, яка обіграє глядачів з кращим рахунком.  Таким чином переможцем другого сезону інтелектуальної гри «Що? Де? Коли» стала команда «Каморра» (капітан Оксана Войчишина). Відзначимо, що у складі команди «Каморра» грав член лабораторії дидактики фізики, головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Знам’янської райдержадміністрації, кандидат педагогічних наук, Віктор Слюсаренко.






Переглядів: 307 | Додав: Admin
Всього коментарів: 0
avatar
ПОШУК

НОВИНИ ЦДПУ

ВХІД НА САЙТ

КАЛЕНДАР
«  Грудень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

АРХІВ ЗАПИСІВ


     Лабораторія дидактики фізики, технологій та професійної освіти © 2024.      Розробка сайту - Віктор Слюсаренко.